Ательє подорожей «Время отдыхать»
 
Україна, м. Полтава,
вул. Гоголя 12, оф. 101
вул. Європейська 21, оф. 201
  +38-050-906-38-34
  +38-098-49-15-800
 +38-0532-62-98-93
logo
Наші сторінки в соціальних мережах

fbInstagramrss

Ательє подорожей «Час відпочивати» надає якісний сервіс в сфері туризму. Ми дамо Вам найбільш повну інформацію по питанню, що вас місця відпочинку, організуємо тури в будь-яку точку земної кулі, максимально враховуючи ваші вимоги і побажання.

Ми можемо Вам запропонувати:

Пляжний відпочинок:

Пляжный отдых

Пляжний відпочинок популярний і актуальний як влітку, так і взимку. На Ваш вибір величезну кількість країн і курортів, кожен з яких привабливий чимось своїм: від відпочинку на березі невеликого озера до відпочинку на острові в безкрайньому океані.

Також дуже популярні серед наших туристів екзотичні тури, оскільки в будь-який екзотичній країні безліч загадок і пам'яток, а також завжди барвисті пейзажі, несподівана кухня і обов'язково незабутні відчуття і яскраві емоції.

Наші менеджери допоможуть Вам підібрати найбільш оптимальний тур, що зробить Ваш відпочинок приємним та незабутнім.

Екскурсійні тури (авіа та автобусні):

Экскурсионные туры

Екскурсійні тури - це прекрасна можливість насолодитися мальовничими пейзажами, дізнатися про історію та культуру, традиції та визначні пам'ятки найкрасивіших міст світу!

У нас Ви можете замовити екскурсійний автобусний або авіа тур в найпопулярніші туристичні місця.

Для Вашої зручності, в деяких турах передбачений залізничний проїзд або переправа на поромі.

Гірськолижні тури:

Горнолыжные туры

Один з найпопулярніших видів зимового відпочинку - гірськолижні тури. Географія таких турів дуже обширна. Це і рідні українські гірськолижні курорти, і популярні останнім часом курорти Австрії, Болгарії, Словаччини, Польщі та прекрасно обладнані гірськолижні курорти Франції. І це навіть не весь перелік.

Ми допоможемо Вам вибрати найбільш підходящий курорт, що відповідає Вашим побажанням, а також рівню вашої підготовки для катання на лижах.

Весільні тури:

Свадебные туры

Весілля - це одне з найголовніших подій у житті, тому спогади про цю дивовижну дні повинні бути яскравими, барвистими і незабутніми!

Весільна церемонія закордоном - приголомшливе пригода, яке залишить найприємніші враження і емоції у молодят. При цьому весілля закордоном допоможе поєднати і весільне торжество, і романтичну подорож! Ми допоможемо Вам вибрати найкращу весільну подорож для проведення медового місяця і романтичного відпочинку.

Шопінг-тури:

Шопинг-туры

Це унікальна можливість поєднати покупку якісного та модного одягу за вигідними цінами з відвідуванням найцікавіших пам'яток різних країн і міст.

Для залучення туристів у багатьох містах світу влаштовуються грандіозні розпродажі на брендові колекції. А ми в свою чергу намагаємося відстежувати інформацію про таких розпродажах і з задоволенням поділимося нею з Вами і запропонуємо Вам найбільш вигідний тур, щоб поєднати приємне з корисним!

Підписка на новини

Розрахунок туру

Наші контакти

Ательє подорожей
«Время отдыхать»

Наша адреса:
Україна, м. Полтава,

офіс 1:
вул. Гоголя 12, оф. 101
офіс 2:
вул. Європейська 21, оф. 201
телефони:
e-mail: